Utorok, 21. máj 2024
Polojasno  18,1 °C
Mimoriadne správy

Slovan má po finančných problémoch, získal nového partnera

 Webnoviny  21. december 2016  405  
Slovan má po finančných problémoch, získal nového partnera

Slovan mal voči hráčom dlhy vo výške niekoľkých mesačných platov.

MOSKVA 21. decembra (WebNoviny.sk) - Slovenský účastník Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) 2016/2017 HC Slovan Bratislava získal z Nemecka nového hlavného partnera.

Manažment "belasých" počas víkendu skompletizoval niekoľkomesačné rokovania o partnerstve s novým sponzorom, uvádza sa na klubovom webe. Novým hlavným partnerom sa stane nemecká spoločnosť Wingas. Dohoda o sponzoringu znie predbežne na aktuálnu sezónu s možnosťou jej ďalšieho predĺženia. Wingas, ktorej majoritným vlastníkom je od roku 2015 ruský plynárenský koncern Gazprom, nadobudne do konca sezóny štatút hlavného partnera klubu.

Odporúčame:

Na Slovane bola v zápase proti Ufe rekordne nízka návšteva


Podľa zástupcu jedného z hlavných partnerov hokejového Slovana Bratislava Vasilija Šimka sú všetky otázky v súvislosti s financovaním klubu v aktuálnej sezóne Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) vyriešené do konca sezóny. V predchádzajúcich týždňoch mal klub voči hráčom dlhy vo výške niekoľkých mesačných platov a "belasí" boli dokonca pripravení bojkotovať súboje základnej časti KHL.

"Môžem prezradiť, že všetky finančné otázky sú do konca súťažného ročníka vyriešené. V tíme je teraz vysoká morálka ako nikdy predtým. Hokejisti sú pripravení odovzdať maximum svojho potenciálu, ukázali ho už v utorkovom súboji proti Ufe. Súperovi nedali šancu pomyslieť na dobrý výsledok ani minútu," povedal pre R-Sport.ru Vasilij Šimko

"Za ostatný mesiac malo mužstvo až jedenásť zranených hráčov, teraz nemôžu hrať už len štyria. Slovan síce delí od zóny postupu do play-off 11 bodov, no je pripravený bojovať o ôsmu priečku v tabuľke Západnej konferencie, aby si v play-off zahral proti SKA Petrohrad," dodal Šimko.


Zdroj: WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.