Štvrtok, 25. apríl 2024
Prevažne slnečno  8,5 °C
Mimoriadne správy

Slováci nastúpia proti Rusom bez Štajnochu, do bránky sa postaví Godla

 Webnoviny   9. november 2019  296  
Slováci nastúpia proti Rusom bez Štajnochu, do bránky sa postaví Godla

9.11.2019 (Webnoviny.sk) - Slovenská hokejová reprezentácia nastúpi v druhom zápase turnaja o Nemecký pohár v Krefelde bez obrancu Martina Štajnocha. Beka bratislavského Slovana trápi zápal šliach v ľavom členku, ktorý mu znemožňuje bezbolestne si obuť korčule. Tréner Craig Ramsay bude preto v sobotňajšom súboji s olympijským výberom Ruska počítať s trinástimi útočníkmi a siedmimi zadákmi.

Do bránky sa postaví Denis Godla, chrbát mu bude kryť Andrej Košarišťan. Informácie priniesol oficiálny web Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH).

"V pokoji je všetko v poriadku. Problém sa objaví v momente, keď si Martin obuje korčule. Nie je to vážne zranenie, ale potrebuje niekoľkodňový odpočinok. Proti Rusom určite nebude hrať a zrejme ani v nedeľu proti Nemcom," uviedol lekár slovenského tímu Roman Hunák.

Slováci nastúpia proti Rusom v krefeldskej Yayla Arene 16.30 h. Pôjde o konfrontáciu dvoch tímov, ktoré na turnaji prehrali úvodné zápasy. "Ruskí hokejisti sú vždy šikovní a silní v hre s pukom. Musíme sa im vyrovnať a byť lepší v detailoch hry, ktoré sme nerobili dobre proti Švajčiarom. Bolo by dobré ísť do vedenia, aby sme sa upokojili. Nesmieme robiť chyby a strácať puky v strednom pásme, pretože Rusi vedia byť nebezpeční v brejkových situáciách," upozorňoval asistent trénera slovenskej reprezentácie Ján Pardavý.

Viac k témam: Nemecký pohár
Zdroj: Webnoviny.sk - Slováci nastúpia proti Rusom bez Štajnochu, do bránky sa postaví Godla © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.