Piatok, 17. máj 2024
Mimoriadne správy

Skvelá Vlhová na pódiu po prvý krát v alpskej kombinácii v Crans-Montane, triumfovala Brignoneová

 Webnoviny   4. marec 2018  365  
Skvelá Vlhová na pódiu po prvý krát v alpskej kombinácii v Crans-Montane, triumfovala Brignoneová

CRANS-MONTANA 4. marca (WebNoviny-sk) - Slovenka Petra Vlhová skončila po skvelom výkone na tretej pozícii (+0,09). Pre 22-ročnú pretekárku z Liptovského Mikuláša ide o vôbec premiérové pódiové umiestnenie v alpskej kombinácii v kariére.

Lepší súčet časov ako dvadsaťdvaročná pretekárka z Liptovského Mikuláša zo super G a slalomu dosiahla iba víťazka Federica Brignoneová z Talianska a Švajčiarka Michelle Gisinová. Talianka triumfovala časom 1:46,47 min, Gisinová za ňou zaostala iba o 0,03 s a Vlhová došla do cieľa s mankom 0,09 s.

Odporúčame:
Tina Weiratherová ovládla super G v Crans-Montane, Vlhová klesla v hodnotení Svetového pohára

Zverenka talianskeho kouča Livia Magoniho bola po super G na sľubnom 12. mieste, v slalome si pozíciu ešte vylepšila a napokon obsadila 3. pozíciu. Štvrtá skončila Švajčiarka Wendy Holdenerová.

SVETOVÝ POHÁR- CRANS-MONTANA 


Kombinácia žien (po super G + slalom): 1. Federica Brignoneová (Tal.) 1:46,47 min, 2. Michelle Gisinová (Švajč.) +0,03 s, 3. Petra Vlhová (SR) + 0,09, 4. Wendy Holdenerová (Švajč.) +0,26, 5. Stephanie Brunnerová (Rak.) +0,38, 6. Ragnhild Mowinckelová (Nór.) +0,43

Viac k témam: alpské lyžovanie, Petra Vlhová, Svetový pohár v alpskom lyžovaní, zjazdové lyžovanie
Zdroj: Webnoviny.sk - Skvelá Vlhová na pódiu po prvý krát v alpskej kombinácii v Crans-Montane, triumfovala Brignoneová © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.