Piatok, 29. marec 2024
Mimoriadne správy

Schmiedlová ani Kužmová nepostúpili v Monterrey do semifinále, nedarilo sa ani Poláškovi

 Webnoviny  20. marec 2021  265  
Schmiedlová ani Kužmová nepostúpili v Monterrey do semifinále, nedarilo sa ani Poláškovi

20.3.2021 (Webnoviny.sk) - Ani jedna z dvojice Sloveniek na tenisovom turnaji WTA v mexickom Monterrey nepostúpila do semifinále dvojhry žien. Viktória Kužmová a Anna Karolína Schmiedlová sa v piatok predstavili vo štvrťfinále, ale obe nestačili na svoje súperky.

Kužmová zostala na rakete Kanaďanky Leylah Annie Fernandezovej, ktorej podľahla 5:7, 3:6. S turnajom sa po nej rozlúčila aj Schmiedlová po prehre so Španielkou Sarou Sorribesovou Tormovou 3:6, 5:7. Košičanky ešte vo štvrtok vypadli v Monterrey aj vo štvorhre.

V piatok sa nedarilo ani deblovému špecialistovi Filipovi Poláškovi, ktorý s Chorvátom Ivanom Dodigom v semifinále štvorhry na turnaji ATP v Dubaji v Spojených arabských emirátoch podľahli chorvátskemu páru Nikola Mektič, Mate Pavič 6:7 (4), 3:6. Debloví šampionóni z februárového Australian Open v Melbourne Polášek s Dodigom v roku 2021 prehrali zatiaľ štyri stretnutia, dve z nich práve s Mektičom a Pavičom.

Viac k témam: WTA Tour
Zdroj: Webnoviny.sk - Schmiedlová ani Kužmová nepostúpili v Monterrey do semifinále, nedarilo sa ani Poláškovi © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.