Piatok, 3. máj 2024
Mimoriadne správy

Rory Sabbatini na Wyndham Championship prešiel cutom, po druhom kole je dvanásty

 Webnoviny   3. august 2019  246  
Rory Sabbatini na Wyndham Championship prešiel cutom, po druhom kole je dvanásty

3.8.2019 (Webnoviny.sk) - Slovenský golfový reprezentant Rory Sabbatini figuruje na delenom 12. miesto po 2. kole a prešiel cutom na turnaji Wyndham Championship s dotáciou 6,2 milióna amerických dolárov, ktorý je súčasťou seriálu PGA Tour.

Na ihrisku v meste Greensboro v Severnej Karolíne bol po štvrtku tretí so skóre -7, v piatok zahral 68 úderov (2 pod par) a s celkovým počtom 131 úderom klesol na 12. priečku.

Pred víkendom je lídrom An Byeong-hun z Kórejskej republiky (13 úderov pod par), druhý je Američan Brice Garnett (-12).

Štyridsaťštyriročný Sabbatini v piatok na jedenástej jamke s parom 4 dosiahol až šesť úderov (double bogey), na ďalších dvoch jamkách potreboval jeden úder nad par. Vykompenzoval to na štyroch jamkách (2, 5, 15 a 17) s birdie.

Rodákovi z juhoafrického Durbanu pred aktuálnym týždňom patrilo 44. miesto v hodnotení v hodnotení FedexCupu a ak by na Wyndham Championship skončil dvanásty, poskočil by na 38. pozíciu, čím by sa opäť priblížil k účasti na záverečnom turnaji sezóny Tour Championship, kde sa predstaví tridsiatka najlepších golfistov ročníka.

Viac k témam: PGA Tour, Wyndham Championship
Zdroj: Webnoviny.sk - Rory Sabbatini na Wyndham Championship prešiel cutom, po druhom kole je dvanásty © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.