Nedeľa, 29. september 2024
Mimoriadne správy

Richard Nagy neobháji medailu na európskom šampionáte, nepostúpil do finále

 Webnoviny   9. august 2018  384  
Richard Nagy neobháji medailu na európskom šampionáte, nepostúpil do finále

GLASGOW 9. augusta (WebNoviny.sk) - Slovenský plavec Richard Nagy neobháji na plaveckých majstrovstvách Európy 2018 v dlhom bazéne striebornú medailu, ktorú si vybojoval na 400 m polohové preteky pred dvoma rokmi v rámci kontinentálneho šampionátu v Londýne.

Odporúčame:
Slováci na majstrovstvách Európy neprešli cez rozplavby, Nagy bol blízko k osobnému rekordu

V škótskom Glasgowe sa mu darilo menej, hoci od postupu do finále ho delilo veľmi málo. V posledný deň pretekov obsadil v rozplavbe 9. miesto časom 4:18,58 min. Na prienik medzi najlepšiu osmičku plavcov mu chýbalo 81 stotín.

Neuspeli ani slovenské štafety, muži na 4 x 100 m polohové preteky v zložení Adam Černek, Tomáš Klubočník, Adam Halas a Jozef Beňo skončili na 18. mieste výkonom 3:49,57. V rovnakej disciplíne obsadila ženská štafeta SR, ktorú tvorili Karolína Hájková, Nikoleta Trníková, Andrea Podmaníková a Laura Benková, 16. priečku za 4:17,64 min.

Viac k témam: Majstrovstvá Európy ME v plávaní, Richard Nagy
Zdroj: Webnoviny.sk - Richard Nagy neobháji medailu na európskom šampionáte, nepostúpil do finále © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.