Streda, 1. máj 2024
Mimoriadne správy

Richard Lintner prezradil miesto prvého zápasu Winter Classic na Slovensku

 Webnoviny  15. október 2018  277  
Richard Lintner prezradil miesto prvého zápasu Winter Classic na Slovensku

BRATISLAVA 15. októbra (WebNoviny.sk) - Už skôr avizovaný zápas pod holým nebom tzv. Winter Classic v slovenskej hokejovej Tipsport lige 2018/2019 by mal hostiť banskobystrický štadión Štiavničky. Duel by sa mal konať počas prvého februárového víkendu v roku 2019.

Okrem jedného ligového stretnutia sa na futbalovom štadióne uskutoční aj exhibičný Zápas hviezd. Podľa portálu bystricoviny.sk šéf súťaže Richard Lintner oznámil dejisko duelu v zábavnej relácii Neskoro večer na RTVS. Lintner pôvodne hovoril o termíne zverejnenia v druhej polovici októbra.

Na avizovaný termín Winter Classic majú hokejisti Banskej Bystrice naplánovaný na piatok domáci duel proti Nitre (1. 2. 2019) a o dva dni neskôr by mali hrať v Žiline. "Bude to veľká sláva. Najväčšia akcia, akú sme kedy organizovali,” vyhlásil sebavedomo Lintner.

Viac k témam: Pro-Hokej, Richard Lintner, Tipsport liga, Winter Classic
Zdroj: Webnoviny.sk - Richard Lintner prezradil miesto prvého zápasu Winter Classic na Slovensku © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.