Piatok, 3. máj 2024
Mimoriadne správy

Riaditeľa NASCAR Briana Francea zatkli, šoféroval pod vplyvom alkoholu

 Webnoviny   7. august 2018  285  
Riaditeľa NASCAR Briana Francea zatkli, šoféroval pod vplyvom alkoholu

NEW YORK 7. augusta (WebNoviny.sk) - Riaditeľa zámorskej motoristickej série NASCAR Briana Francea zatkli v nedeľu za šoférovanie pod vplyvom. Navyše u neho našli liek na predpis - opioidné analgetikum oxykodón.

Päťdesiatšesťročný funkcionár na seba upozornil v nedeľu podvečer, keď nezastavil na stopke v obci Sag Harbor v štáte New York. Podľa periodika The Independent skúška preukázala dvojnásobné prekročenie limitu na alkohol.

Odporúčame:
Bratovi olympijského medailistu z Austrálie hrozí doživotie, do mora vyhodil 600 kilogramov drog

"Vieme o tomto incidente. Momentálne zbierame ďalšie informácie. Berieme to vážne, stanovisko poskytneme po získaní všetkých faktov," uviedlo predstavenstvo NASCAR.

France patrí k najvplyvnejším ľuďom v americkom športe, na čele NASCAR stojí od roku 2003. Seriál založil v 1948 jeho starý otec Bill. Podľa médií má Brian France kontakty aj na prezidenta USA Donalda Trumpa.

Viac k témam: alkohol, alkohol za volantom, Brian France, NASCAR
Zdroj: Webnoviny.sk - Riaditeľa NASCAR Briana Francea zatkli, šoféroval pod vplyvom alkoholu © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.