Piatok, 26. apríl 2024
Mimoriadne správy

Räikkönen triumfoval v druhom tréningu pred Veľkou cenou Singapuru, Vettel nedokončil

 Webnoviny  14. september 2018  333  
Räikkönen triumfoval v druhom tréningu pred Veľkou cenou Singapuru, Vettel nedokončil

MARINA BAY 14. septembra (WebNoviny.sk) - Fínsky jazdec Kimi Räikkönen zvíťazil v druhom piatkovom tréningu pred Veľkou cenou Singapuru formuly 1. Pilot tímu Ferrari triumfoval časom 1:38,699 min, bol o 11 tisícin sekundy rýchlejší ako britský líder šampionátu Lewis Hamilton na monoposte Mercedes.

Na treťom mieste skončil Holanďan v službách Red Bullu Max Verstappen, ktorý za Räikkönenom zaostal o viac ako pol sekundy. Jeden z favoritov na titul Nemec Sebastian Vettel v prvej polovici tréningu pri výjazde z jednej zo zákrut oprel svoj monopost Ferrari o múr a odvtedy sa nevrátil na trať. Obsadil deviatu priečku so stratou 1,934 s na Räikkönena.

Odporúčame:
Bitka Hamiltona a Vettela o titul v F1 pokračuje na Hungaroringu, na programe je Veľká cena Maďarska

Sobotňajší tretí tréning je na programe od 12.00 h SELČ, kvalifikácia odštartuje o 15.00. V šampionáte je lídrom Hamilton o 30 bodov pred Vettelom. Do konca sezóny 2018 zostáva odjazdiť ešte sedem pretekov.

Veľká cena Singapuru F1 -  II. meraný tréning



  • Marina Bay, piatok:


1. Kimi Räikkönen (Fín.) Ferrari 1:38,699 min, 2. Lewis Hamilton (V. Brit.) Mercedes +0,011 s, 3. Max Verstappen (Hol.) Red Bull +0,522, 4. Daniel Ricciardo (Aus.) Red Bull +0,610, 5. Valtteri Bottas (Fín.) Mercedes +0,669, 6. Carlos Sainz (Šp.) Renault +1,575



Viac k témam: F1 Formula 1, Kimi Räikkönen, Lewis Hamilton, Max Verstappen, Veľká cena Malajzie
Zdroj: Webnoviny.sk - Räikkönen triumfoval v druhom tréningu pred Veľkou cenou Singapuru, Vettel nedokončil © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.