Pondelok, 6. máj 2024
Malá oblačnosť  14,4 °C
Mimoriadne správy

Putin dúfa, že ruskí hokejisti naplnia na majstrovstvách sveta fanúšikov hrdosťou

 Webnoviny   3. máj 2018  242  
Putin dúfa, že ruskí hokejisti naplnia na majstrovstvách sveta fanúšikov hrdosťou

MOSKVA 3. mája (WebNoviny.sk) - Ruský prezident Vladimir Putin očakáva od domácej reprezentácie odhodlaný a bojovný výkon na majstrovstvách sveta vo futbale (14. júna - 15. júla).

"Zborná" nepostúpila zo skupiny na veľkých turnajoch od európskeho šampionátu 2008, vtedy sa dostala až do semifinále. "Všetci dúfame, že hráči dajú do toho všetko, budú v plnej sile a naplnia fanúšikov pocitom hrdosti," povedal Putin počas stretnutia s prezidentom FIFA Giannim Infantinom v Soči.

Odporúčame:
Rusko bude mať na MS v hokeji sedem hráčov z NHL, v nominácii nechýba ani Daciuk

Rusko prehralo všetkých doterajších päť prípravných zápasov pred MS. Na šampionáte sa predstaví v otváracom zápase proti Saudskej Arábii, okrem nej má v A-skupine Egypt a Uruguaj.

Viac k témam: hokej, Majstrovstvá sveta v hokeji MS v hokeji 2018, ruská hokejová reprezentácia, Vladimir Putin
Zdroj: Webnoviny.sk - Putin dúfa, že ruskí hokejisti naplnia na majstrovstvách sveta fanúšikov hrdosťou © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.