Sobota, 18. máj 2024
Mimoriadne správy

Petra Vlhová dosiahla na ZOH 2018 v Pjongčangu skvelý výsledok, od medaily ju delilo 65 stotín sekundy

 Webnoviny  22. február 2018  324  
Petra Vlhová dosiahla na ZOH 2018 v Pjongčangu skvelý výsledok, od medaily ju delilo 65 stotín sekundy


  • aktualizované 22. februára 7:52


PJONGČANG 22. februára (WebNoviny.sk) - Slovenská reprezentantka v zjazdovom lyžovaní Petra Vlhová obsadila vynikajúce 5. miesto v superkombinácii žien na zimných olympijských hrách v kórejskom Pjongčangu. Od bronzu ju delilo 65 stotín sekundy.

Po zjazde figurovala mladá Slovenka na 13. mieste, no druhým najlepším slalomovým kolom sa posunula o osem priečok nahor.

"Urobila som chyby, ktoré ma stáli lepší čas. Vedela som, že som do cieľa prišla s náskokom, ale mohlo to byť lepšie. Pri dobrej jazde sa dala zlikvidovať celá strata. Robila som drobné chyby..." povedala po pretekoch Vlhová pre RTVS. Ďalšia Slovenka Barbara Kantorová skočila osemnásta.

Odporúčame:
ZOH 2018 Zimné olympijské hry v Pjongčangu (online)

Zlato si vyjazdila Švajčiarka Michelle Gisinová, striebro putuje do USA zásluhou Mikaely Shiffrinovej, bronz získala Wendy Holdenerová zo Švajčiarska. Iba Holdenerová dosiahla v slalome lepší čas ako Vlhová. V slalome vypadla líderka po zjazde Američanka Lindsey Vonnová.

 

Viac k témam: Petra Vlhová, zjazdové lyžovanie, Zjazdové lyžovanie ZOH Zimné olympijské hry 2018 Pjongčang, ZOH Zimné olympijské hry 2018 Pjongčang
Zdroj: Webnoviny.sk - Petra Vlhová dosiahla na ZOH 2018 v Pjongčangu skvelý výsledok, od medaily ju delilo 65 stotín sekundy © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.