Piatok, 29. marec 2024
Mimoriadne správy

Peniaze od HC Slovan Bratislava prišli na účet, magistrát potvrdil zaplatenie dlhu

 Webnoviny  27. jún 2019  200  
Peniaze od HC Slovan Bratislava prišli na účet, magistrát potvrdil zaplatenie dlhu

27.6.2019 (Webnoviny.sk) - Bratislavský magistrát vo štvrtok potvrdil, že hokejový klub HC Slovan zaplatil svoje záväzky voči Správe telovýchovných a rekreačných zariadení (STARZ) v plnej výške. Celková výška dlhu bola 1,196 milióna eur. Táto čiastka pozostávala z istiny, úrokov z omeškania a zmluvných pokút. Informoval o tom hovorca Bratislavy Peter Bubla.

Magistrát uvádza, že na stanovisku mesta sa nič nemení. „To, čo sme od Slovana od začiatku žiadali, bolo uhradenie všetkých záväzkov, ak chce aj do budúcnosti využívať priestory Zimného štadióna Ondreja Nepelu. Keďže tieto peniaze boli dnes pripísané na účet, mesto je pripravené rokovať o nových podmienkach nájmu,“ dodáva Bubla.

Hlavné mesto je ochotné rokovať ďalej so Slovanom o nových podmienkach používania zimného štadióna, keďže už nebude hrať v KHL. Súčasťou rokovania majú byť aj garancie HC Slovan, aby sa takáto situácia do budúcnosti už neopakovala. Nové podmienky nájmu musia schváliť poslanci mestského zastupiteľstva.

Viac k témam: HC Slovan Bratislava, Správa telovýchovných a rekreačných zariadení (STaRZ) v Bratislave, Tipsport liga
Zdroj: Webnoviny.sk - Peniaze od HC Slovan Bratislava prišli na účet, magistrát potvrdil zaplatenie dlhu © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.