Utorok, 7. máj 2024
Mimoriadne správy

Patrik Rybár zamieri do Detroitu Red Wings, dohodli sa na nováčikovskom kontrakte

 Webnoviny  21. máj 2018  359  
Patrik Rybár zamieri do Detroitu Red Wings, dohodli sa na nováčikovskom kontrakte

DETROIT 21. mája (WebNoviny.sk) - Slovenský hokejový brankár Patrik Rybár podpísal zmluvu s klubom zámorskej NHL Detroit Red Wings. Obe strany sa dohodli na ročnom nováčikovskom kontrakte.

Informuje o tom oficiálny web "červených krídel". Patrik Rybár chytal naposledy v Česku v Hradci Králové, na MS 2018 nastúpil v trochu dueloch slovenskej reprezentácie.

Odporúčame:
Štatistiky MS v hokeji 2018: Produktivitu ovládol Kane, Slováci boli medzi najlepšími v oslabeniach

Dvadsaťštyriročný skalický rodák strávil v Česku ostatné dva roky, predtým chytal v slovenskej extralige za Piešťany. V ročníku 2017/2018 v Hradci Králové absolvoval 48 súbojov vrátane play-off.

Na nedávno skončenom svetovom šampionáte v Dánsku zasiahol do zápasov proti výberom Rakúska, Švédska a Bieloruska. Mal úspešnosť zásahov 90,62 percenta a priemer 2,49 inkasovaného gólu na jeden zápas.

Viac k témam: Detroit Red Wings, hokej, NHL, Patrik Rybár
Zdroj: Webnoviny.sk - Patrik Rybár zamieri do Detroitu Red Wings, dohodli sa na nováčikovskom kontrakte © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.