Piatok, 3. máj 2024
Zamračené  9,5 °C
Mimoriadne správy

Olympionička Jana Dukátová priviedla na svet dcéru Líviu, o konci kariéry ešte neuvažuje

 Webnoviny  11. jún 2018  218  
Olympionička Jana Dukátová priviedla na svet dcéru Líviu, o konci kariéry ešte neuvažuje

BRATISLAVA 11. júna (WebNoviny.sk) - Úspešná slovenská reprezentantka vo vodnom slalome Jana Dukátová sa v pondelok 11. júna stala mamou dcérky Lívie.

Tridsaťštyriročná bratislavská rodáčka tvorí pár so svojim trénerom a manažérom Róbertom Orokockým, s ktorým spoločne žije už od OH 2012 v Londýne. "Janka aj dcéra Lívia sú v poriadku," informoval agentúru SITA Róbert Orokocký.

Odporúčame:
Jana Dukátová vynechá športový rok 2018, čaká bábätko

Historický prvá majsterka sveta v C1 Jana Dukátová doteraz štartovala na dvoch olympiádach, v Londýne 2012 skončila šiesta a v Riu de Janeiro 2016 štvrtá. Na svojom konte má dovedna osem medailí z MS (3-4-1), z toho päť individuálnych (2-3-0). Skúsená športovkyňa si v januári, keď informovala o svojom tehotenstve, nepripúšťala, že by materstvo pre ňu znamenalo koniec súťažnej kariéry.

"Ak všetko pôjde bez komplikácií, tak v jari 2019 vycestujem do Austrálie a začnem sa naplno pripravovať na olympijskú kvalifikáciu do Tokia. Avizovala som, že na OH 2020 by som chcela nielen štartovať, ale zabojovať tam aj o medailu. Nič na tomto sne zatiaľ nemení ani moje tehotenstvo," povedala Dukátová v januári pre denník Šport.

Viac k témam: Jana Dukátová, vodný slalom
Zdroj: Webnoviny.sk - Olympionička Jana Dukátová priviedla na svet dcéru Líviu, o konci kariéry ešte neuvažuje © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.