Štvrtok, 28. marec 2024
Mimoriadne správy

Obrovský slalom mužov v Garmisch-Partenkirchene museli pre zlé počasie zrušiť

 Webnoviny   3. február 2019  263  
Obrovský slalom mužov v Garmisch-Partenkirchene museli pre zlé počasie zrušiť

GARMISCH-PARTENKIRCHEN 3. februára (WebNoviny.sk) - Po sobotňajšom zjazde sa pred blížiacim sa svetovým šampionátom v alpských lyžiarskych disciplínach neuskutoční ani nedeľňajší obrovský slalom mužov v nemeckom Garmisch-Partenkirchene.

Organizátori víkendových pretekov seriálu Svetového pohára alpských lyžiarov museli sobotňajšiu aj nedeľňajšiu súťaž zrušiť pre veľkú nádielku nového snehu.

Na svahu v Garmisch-Partenkirchene sa v nedeľu mali predstaviť aj slovenskí reprezentanti Adam a Andreas Žampovci (čísla 31 a 51, pozn.), ktorí tak, ako aj ostatní pretekári, prišli o generálku pred MS vo švédskom Aare (4. - 17. februára).

"Matka príroda to takto zariadila. Lyžovanie je šport v prírode, takže nám neostáva nič, iba to akceptovať," povedal pretekový riaditeľ FIS Markus Walder pre ORF.

Viac k témam: obrovský slalom, svetový pohár alpských lyžiarov
Zdroj: Webnoviny.sk - Obrovský slalom mužov v Garmisch-Partenkirchene museli pre zlé počasie zrušiť © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.