Piatok, 26. apríl 2024
Slnečno  8,5 °C
Mimoriadne správy

Novak Djokovič sa po prílete do Dubaja dočkal vrelého privítania, absolvuje tu súťažnú premiéru

 Webnoviny  17. február 2022  159  
Novak Djokovič sa po prílete do Dubaja dočkal vrelého privítania, absolvuje tu súťažnú premiéru

17.2.2022 (Webnoviny.sk) - Hviezdny srbský tenista Novak Djokovič do tohtosezónneho súťažného diania vstúpi až na budúcotýždňovom turnaji ATP v Dubaji v Spojených arabských emirátoch a po prílete do jeho dejiska sa dočkal vrelého privítania.

Tridsaťštyrriročný belehradský rodák od januárovej deportácie z Austrálie pred štartom prvého grandslamového turnaja sezóny Australian Open v Melbourne ešte nehral.

Od "protinožcov" ho vyhostili pre nezrovnalosti súvisiace s ochorením COVID-19, ktoré údajne prekonal v decembri. Djokovič odmieta očkovanie proti koronavírusu a hrozí mu, že hrať nebude ani na Roland Garros v Paríži či londýnskom Wimledone.

Viac o téme: Koronavírus


Zverenec slovenského trénera Mariána Vajdu bude v Dubaji bojovať už o šiesty singlový titul na tomto podujatí. Po príchode do SAE smerovali jeho kroky na svetovú výstavu Expo 2020, kde jeden z pavilónov hostil akciu Djokovičovej nadácie, ktorej náplňou je vzdelávanie detí v Srbsku. "Som veľmi rád, že som súčasťou tejto scény," povedal Djokovič po tom, ako jeho manželka Jelena prezentovala aktivity nadácie.

Viac k témam: ATP Tour, Australian Open v Melbourne, Koronavírus, Roland Garros, Tenis
Zdroj: Webnoviny.sk - Novak Djokovič sa po prílete do Dubaja dočkal vrelého privítania, absolvuje tu súťažnú premiéru © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.