Sobota, 18. máj 2024
Slnečno  17,3 °C
Mimoriadne správy

Nitra zopakovala požiadavku spred roka, vo finále chce zahraničných rozhodcov

 Webnoviny  11. apríl 2017  208  
Nitra zopakovala požiadavku spred roka, vo finále chce zahraničných rozhodcov

NITRA 11. apríla (WebNoviny.sk) - Vedenie HK Nitra oficiálne požiadalo o delegovanie zahraničných rozhodcov na finálové stretnutia najvyššej slovenskej hokejovej súťaže proti Banskej Bystrici.

Podľa vyhlásenia zverejneného na klubovom webe chcú týmto krokom "dosiahnuť čo najvyššiu objektivitu, kvalitu a nestrannosť pri vyvrcholení Tipsport ligy".

Odporúčame:
“Barani” porazili Martin a s Nitranmi si dajú finálové repete

S rovnakou žiadosťou sa na komisiu rozhodcov Slovenského zväzu ľadového hokeja Nitrania obrátili aj pred rokom, keď bojovali o majstrovský titul s rovnakým súperom, no neuspeli.

Finálová séria Tipsport ligy sa začne v sobotu 15. apríla o 18.00 h na štadióne pod Urpínom. Úvod sa oproti predsezónnemu rozpisu posunie o dva dni. Meno nového majstra bude známe najskôr vo štvrtok 20. apríla, najneskôr v stredu 26. apríla.



Viac k témam: HK Nitra, hokej, play-off Tipsport ligy, Tipsport liga
Zdroj: Webnoviny.sk - Nitra zopakovala požiadavku spred roka, vo finále chce zahraničných rozhodcov © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.