Piatok, 17. máj 2024
Mimoriadne správy

Nečakane zomrel olympijský víťaz Maximilian Reinelt, osudnou sa mu stala lyžovačka

 Webnoviny  11. február 2019  223  
Nečakane zomrel olympijský víťaz Maximilian Reinelt, osudnou sa mu stala lyžovačka

ST. MORITZ 11. februára (WebNoviny.sk) - Športová veslárska rodina v Nemecku smúti. Vo veku 30 rokov zomrel Maximilian Reinelt, člen zlatej nemeckej osemveslice s kormidelníkom z OH 2012 v Londýne. Reinelt zomrel v nedeľu pri lyžovaní vo švajčiarskom St. Moritzi. Podľa webu denníka Bild sa zrútil na trať počas behu na lyžiach.

Reinelt má v zbierke aj striebornú medailu z OH 2016 v Riu de Janeiro. Potom ukončil kariéru, aby sa mohol venovať štúdiu medicíny. Okrem toho bol aj dvojnásobným majstrom sveta a štvornásobným majstrom Európy.

"Odkedy sme to počuli, sme v šoku a nemôžeme tomu uveriť," uviedol Reineltov dobrý kamarát a bývalý kolega Richard Schmidt.

Viac k témam: lyžovanie, úmrtie
Zdroj: Webnoviny.sk - Nečakane zomrel olympijský víťaz Maximilian Reinelt, osudnou sa mu stala lyžovačka © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.