Piatok, 10. máj 2024
Jasno  10,4 °C
Mimoriadne správy

Nasadená sedmička na Roland Garros nečakane vypadla, päťka turnaja vyradila Švedovovú

 Webnoviny  30. máj 2017  226  
Nasadená sedmička na Roland Garros nečakane vypadla, päťka turnaja vyradila Švedovovú

PARÍŽ 30. mája (WebNoviny.sk) - Ukrajinská šestka svetového rebríčka tenistiek Elina Svitolinová v utorok zvíťazila 6:4, 6:3 nad kazašskou univerzálkou Jaroslavou Švedovovou v 1. kole dvojhry žien na druhom grandslamovom turnaji sezóny Roland Garros na antuke v Paríži.

Odporúčame:
Roland Garros: Výsledky utorkových zápasov 1. kola dvojhry žien

Dvadsaťdvaročná Svitolinová, ktorá má zázemie v TC Empire Trnava, je dobyvateľkou prestížneho prípravného podujatia v Ríme. V 2. kole bude hrať s Bulharkou Cvetanou Pironkovovou.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Roland Garros – 3. deň

Hneď na úvodnej prekážka nečakane zakopla britská semifinalistka vlaňajších melbournských Australian Open Johanna Kontová - podľahla 6:1, 6:7 (2), 4:6 Taiwančanke Chsieh Su-wej, 109. v počítačovom poradí. Tridsaťjedenročná Ázijčanka si medzi najlepšími 64 zmeria sily s Američankou Taylor Townsendovou.

Dvadsaťšesťročnej osmičke systému Kontovej sa v Paríži nedarí: v hlavnej singlovej súťaži sa predstavila tretí raz a stále čaká na premiérový miestny zápasový úspech.

Roland Garros - dvojhra žien - 1. kolo:


Elina Svitolinová (Ukr.-5) - Jaroslava Švedovová (Kaz.) 6:4, 6:3

Chsieh Su-wej (Taiw.) - Johanna Kontová (V. Brit.-7) 1:6, 7:6 (2), 6:4



Viac k témam: Elina Svitolinová, Johanna Kontová, Roland Garros, tenis
Zdroj: Webnoviny.sk - Nasadená sedmička na Roland Garros nečakane vypadla, päťka turnaja vyradila Švedovovú © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.