Nedeľa, 19. máj 2024
Mimoriadne správy

Napriek úspešnej sezóne končí Roman Stantien na lavičke HK Poprad

 Webnoviny  10. apríl 2019  293  
Napriek úspešnej sezóne končí Roman Stantien na lavičke HK Poprad

POPRAD 10. apríla (WebNoviny.sk) - Roman Stantien nebude v nasledujúcej sezóne trénerom hokejistov HK Poprad. Vedenie "kamzíkov" s ním totiž nepredĺžilo zmluvu. Informuje o tom oficiálny web HK Poprad.

"Napriek splneniu predsezónneho cieľa a úspešnej sezóne sa vedenie klubu rozhodlo nepredĺžiť trénerovi Romanovi Stantienovi zmluvu na novú sezónu. Za odvedenú prácu v našom klube mu aj touto cestou ďakujeme a v ďalšej kariére mu želáme veľa úspechov,“ povedal riaditeľ HK Poprad Ľudovít Jurinyi.

Roman Stantien prišiel do HK Poprad pred ročníkom 2018/2019. Pod jeho vedením skončili Popradčania v základnej časti na 5. mieste. V play-off vo štvrťfinále vyradili Košice a v semifinále nestačili na Banskú Bystricu.

V konečnom účtovaní obsadili štvrtú priečku. "Aktuálne prebiehajú rokovania s jeho možnými nástupcami. Realizačný tím pre novú sezónu bude predstavený čoskoro," referuje oficiálny web HK Poprad.

Viac k témam: HK Poprad, Tipsport liga
Zdroj: Webnoviny.sk - Napriek úspešnej sezóne končí Roman Stantien na lavičke HK Poprad © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.