Nedeľa, 26. máj 2024
Slnečno  19,8 °C
Mimoriadne správy

Mužský slalom Svetového pohára vo Val d’Isére zrušili pre silný vietor, náhradný termín je otázny

 Webnoviny   9. december 2018  281  
Mužský slalom Svetového pohára vo Val d’Isére zrušili pre silný vietor, náhradný termín je otázny

VAL D'ISÉRE 9. decembra (WebNoviny.sk) - Nedeľňajší slalom mužov vo francúzskom stredisku Val d'Isére v rámci Svetového pohára alpských lyžiarov museli organizátori zrušiť pre silný vietor.

Predstavitelia Medzinárodnej lyžiarskej federácie (FIS) zatiaľ neinformovali, či sa preteky uskutočnia v náhradnom termíne a dejisku v neskoršej fáze sezóny. Slalom vo Val d'Isére na trati Stade Olympique de Bellevard mal byť druhým v poradí novej sezóny, úvodné preteky vo fínskom Levi minulý mesiac vyhral Marcel Hirscher.

Dvadsaťdeväťročný fenomenálny Rakúšan sa stal víťazom aj sobotňajšieho obrovského slalomu vo Val d'Isére, v ktorom Slovák Adam Žampa obsadil 29. miesto. V nedeľu mal byť na štarte okrem Adama Žampu aj Matej Falat.

Viac k témam: Svetový pohár v zjazdovom lyžovaní, Val d´Isere
Zdroj: Webnoviny.sk - Mužský slalom Svetového pohára vo Val d’Isére zrušili pre silný vietor, náhradný termín je otázny © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.