Streda, 8. máj 2024
Jasno  9,3 °C
Mimoriadne správy

Marko Daňo sa vráti do zostavy Jets najskôr koncom februára

 Webnoviny   2. január 2017  394  
Marko Daňo sa vráti do zostavy Jets najskôr koncom februára

Marko Daňo figuruje na listine zranených hráčov pre problémy v dolnej časti tela.

WINNIPEG 2. januára (WebNoviny.sk) - Slovenský reprezentačný útočník Marko Daňo sa do súťažného kolotoča zámorskej NHL vo farbách tímu Winnipeg Jets vráti najskôr koncom februára. Referuje o tom oficiálny web kanadsko-americkej profiligy.

Odporúčame:

Video: Tatar dvakrát asistoval v dráme pod holým nebom


Dvadsaťdvaročný Daňo v minulotýždňovom zápase proti Columbusu nepríjemne narazil do mantinelu a aktuálne už figuruje na listine zranených hráčov pre problémy v dolnej časti tela. V tejto sezóne odohral 28 duelov s bilanciou 3 góly a 7 asistencií. "Som smutný, že pre zranenie v dolnej časti tela nemôžem hrať, ale myslím pozitívne a už teraz sa teším na návrat," napísal Marko Daňo na mikroblogovacej sieti Twitter.

Marko Daňo v NHL doteraz odohral 97 zápasov - za Columbus 35, v Chicagu ďalších trinásť a vo Winnipegu zatiaľ 49. Na svojom konte má 41 kanadských bodov za 16 presných zásahov a 25 gólových prihrávok. Odchovanec Dukly Trenčín v zámorí pôsobí od jari 2014.


Zdroj: WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.