Streda, 8. máj 2024
Oblačno  11,5 °C
Mimoriadne správy

Marek Hovorka trénuje v Poľsku, hrať však tam nebude

 Webnoviny   7. august 2018  308  
Marek Hovorka trénuje v Poľsku, hrať však tam nebude

JASTRZEBIE-ZDRÓJ 7. augusta (WebNoviny.sk) - Slovenský hokejový útočník Marek Hovorka trénuje v Poľsku s klubom JKH GKS Jastrzebie-Zdrój, ale hrať za neho nebude. "Prítomnosť hviezdy svetového kalibru je prejav zdvorilosti. Marekov otec Milan Hovorka sa pozná s trénerom Róbertom Kaláberom, preto mu klub umožnil trénovať s nami dva týždne," uvádza sa na webe klubu.

Odporúčame:
Martina Réwaya stále limituje zranenie, tréner Hradca Králové je zatiaľ optimistom

Vicemajster sveta z Helsínk 2012 v uplynulej sezóne pôsobil v tipsportligových Košiciach, s reprezentáciou SR štartoval na ZOH v Pjongčangu aj na MS v Kodani. "Tréningy s našim A-tímom mu majú pomôcť udržať sa vo forme na primeranej úrovni, čo by mu malo pomôcť pri hľadaní nového zamestnávateľa. Jeho prítomnosť zase môže pomôcť mladíkom v našom družstve niečo sa naučiť od skúseného útočníka," referuje web Jastrzebia.

Viac k témam: JKH GKS Jastrzebie-Zdrój, Marek Hovorka
Zdroj: Webnoviny.sk - Marek Hovorka trénuje v Poľsku, hrať však tam nebude © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.