Utorok, 7. máj 2024
Oblačno  12 °C
Mimoriadne správy

Marcel Hossa si nezahrá minimálne tri týždne, panvou narazil do mantinelu a rozťal si kožu

 Webnoviny  11. september 2017  55  
Marcel Hossa si nezahrá minimálne tri týždne, panvou narazil do mantinelu a rozťal si kožu

TRENČÍN 11. septembra (WebNoviny.sk) - Hráči Dukly Trenčín sú lídrami hokejovej Tipsport ligy 2017/2018 po úvodných dvoch kolách, keď ako jediné družstvo zatiaľ nestratili ani bod.

Odporúčame:
Majstri z Banskej Bystrice v repríze finále prehrali s Nitrou, nováčik dlho odolával Košiciam

Hlavný tréner "vojakov" Peter Oremus však už po prvom súboji mal vrásky na tvári. Spôsobili mu ich zdravotné patálie útočníka Marcela Hossu, ktorý sa v piatok zranil v 48. minúte po súboji s Branislavom Rapáčom z Liptovského Mikuláša.

Odporúčame:
Liptovský Mikuláš zvíťazil v Košiciach, v 2. kole Tipsport ligy aj debakel Zvolena a domáca premiéra Detvy

"Panvou narazil do mantinelu a rozťal si kožu. Mal to zašívané, rana mu krvácala, a tak večer išiel ešte na röntgen. Zistili mu, že má prasklinu na panvovej kosti. Lekár nám len zavolal, že Marcel bude mať na tri týždne kľud. Na tri dni zostal v nemocnici na infúziách, nakoľko mu týmto spôsobom dávajú antibiotiká, ktoré sú účinnejšie, ako keby ich bral v tabletkách. Musíme teda teraz rátať s tým, že nám tri týždne nepomôže a budeme čakať, kým sa vráti,“ vysvetlil asistent trénera Ján Pardavý na klubovom webe.

Trenčania v prvom kole doma zdolali Liptákov 4:1, v druhom triumfovali 3:2 na ľade Popradu. Najbližšie sa v piatok predstavia pred vlastnými fanúšikmi proti úradujúcemu majstrovi HC '05 iClinic Banská Bystrica.



Viac k témam: Dukla Trenčín, hokej, Marcel Hossa, Tipsport liga
Zdroj: Webnoviny.sk - style="text-decoration: underline">Marcel Hossa si nezahrá minimálne tri týždne, panvou narazil do mantinelu a rozťal si kožu © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.