Piatok, 17. máj 2024
Mimoriadne správy

Magdaléna Rybáriková sa vo štvorhre turnaja Wimbledon predstaví po boku Martičovej

 Webnoviny   1. júl 2018  240  
Magdaléna Rybáriková sa vo štvorhre turnaja Wimbledon predstaví po boku Martičovej

LONDÝN 1. júla (WebNoviny.sk) - Magdaléna Rybáriková sa ako jediná zo slovenských tenistov predstaví v hlavnej súťaži štvorhry na treťom grandslamovom turnaji sezóny Wimbledone v Londýne (2. - 15. júla, celková dotácia 34 milióna libier, tráva).

Spolu s Chorvátkou Petrou Martičovou sa v 1. kole stretnú najskôr v stredu s holandsko-bieloruským duom Lesley Kerkhoveová, Lidija Morozovová. V prípade postupu do druhého kola ich pravdepodobne čaká štvrtý nasadený, slovinsko-španielsky, pár Andreja Klepačová, María José Martínezová Sánchezová.

Odporúčame:
Rybáriková v Eastbourne skončila, v 2. kole odstúpila zo zápasu pre skreč

Rybáriková bola pred rokom vo Wimbledone senzačne v semifinále dvojhry, ale tri roky predtým si zahrala v rovnakej fáze tohto slávneho turnaja aj vo štvorhre. Vtedy po boku Nemky Andrey Petrkovicovej. Nad ich sily boli vtedy Maďarka Timea Babosová a Francúzka Kristina Mladenovicová.

Viktória Kužmová s Ruskou Annou Kalinskou a Igor Zelenay s Ukrajincom Denisom Molčanovom môžu stále pomýšľať na svoju šance vo štvorhre na tohtoročnom Wimbledone. Oba tieto páry sa rozlúčili vo finále kvalifikácie a majú šancu v prípade odhlásenia niektorej z dvojíc.

Wimbledon - štvorhra žien



  • 1. kolo


Petra Martičová, Magdaléna Rybáriková (Chor./SR) - Lesley Kerkhoveová, Lidija Morozovová (Hol./Biel.)



Viac k témam: Magdaléna Rybáriková, tenis, Wimbledon
Zdroj: Webnoviny.sk - Magdaléna Rybáriková sa vo štvorhre turnaja Wimbledon predstaví po boku Martičovej © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.