Nedeľa, 5. máj 2024
Mimoriadne správy

Ladislav Nagy sa zranil, bude chýbať Košiciam aj reprezentácii na Kaufland Cupe

 Webnoviny  27. január 2019  248  
Ladislav Nagy sa zranil, bude chýbať Košiciam aj reprezentácii na Kaufland Cupe

BRATISLAVA 27. januára (WebNoviny.sk) - Ladislav Nagy síce strelil prvý gól Košičanov v sobotňajšom súboji 44. kola hokejovej Tipsport ligy proti Liptákom (2:1), ale zápas hraný v Spišskej Novej Vsi nedohral pre zranenie. Po niečo vyše deviatich minútach čistého času musel zo súboja odstúpiť.

Tridsaťdeväťročný krídelník bude v najbližšom čase chýbať nielen svojmu klubovému zamestnávateľovi, ale aj reprezentačnému trénerovi Craigovi Ramsaymu na prípravnom turnaji Kaufland Cup v Bratislave (7. - 9. februára).

"Niečo mi ruplo v slabine. Zatiaľ neviem, či je to natiahnuté alebo natrhnuté. Veľmi som sa tešil do reprezentácie, už som však aj informoval Miroslava Šatana o svojom zranení," uviedol Ladislav Nagy v nedeľňajšom spravodajstve Slovenského rozhlasu.

Skúsený Nagy je so 61 bodmi (34+27) zo 48 zápasov nielen lídrom produktivity svojho klubu, ale aj celej Tipsport ligy. Košice boli v neúplnej tabuľke po 49. kole na treťom mieste 4 body za vedúcim Zvolenom. Nagy bol vlani na MS v Dánsku s 10 bodmi (1+9) najproduktívnejším Slovákom.

Viac k témam: HC Košice, Kaufland Cup, slovenská hokejová reprezentácia, Tipsport liga
Zdroj: Webnoviny.sk - Ladislav Nagy sa zranil, bude chýbať Košiciam aj reprezentácii na Kaufland Cupe © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.