Sobota, 18. máj 2024
Mimoriadne správy

Kvitová začala WTA Finals prehrou, Plíšková zdolala papierovú favoritku

 Webnoviny  21. október 2018  341  
Kvitová začala WTA Finals prehrou, Plíšková zdolala papierovú favoritku

SINGAPUR 21. októbra (WebNoviny.sk) - Ukrajinská tenistka Elina Svitolinová nasadená ako šiesta zvíťazila nad českou štvorkou podujatia Petrou Kvitovou za 90 minút 6:3, 6.3 v prvom z dvoch nedeľňajších stretnutí v základnej Bielej skupine dvojhry na úvod koncoročného výberového šampionátu BNP Paribas WTA Finals presented by SC Global v Singapure (21. - 28. októbra, celková dotácia 7 miliónov USD aj so štvorhrou, tvrdý povrch v hale Singapore Indoor Stadium v komplexe Sports Hub).

Ani v druhom stretnutí tejto skupiny sa nepresadila papierová favoritka, keďže druhá nasadená Dánka Caroline Wozniacka nestačila na sedmičku Karolínú Plíškovú z Česka, ktorej podľahla za 94 minút 2:6, 4:6. Dianie v Červenej skupine sa začne v pondelok duelmi Naomi Osaková (Jap.-3) - Sloane Stephensová (USA-5) a Angelique Kerberová (Nem.-1) - Kiki Bertensová (Hol.-8). Prvý je na programe o 13.30 h SELČ, druhý hneď po ňom.

WTA Finals 


Biela skupina - nedeľa:
Elina Svitolinová (Ukr.-6) - Petra Kvitová (ČR-4) 6:3, 6:3 za 90 minút
Karolína Plíšková (ČR-7) - Caroline Wozniacka (Dán.-2) 6:2, 6:4 za 94 minút

Červená skupina - pondelňajší program:
Naomi Osaková (Jap.-3) - Sloane Stephensová (USA-5) / začiatok o 13.30
Angelique Kerberová (Nem.-1) - Kiki Bertensová (Hol.-8) / začiatok približne po 15.00



Viac k témam: Caroline Wozniacka, Elina Svitolinová, Karolína Plíšková, Petra Kvitová, WTA Finals
Zdroj: Webnoviny.sk - Kvitová začala WTA Finals prehrou, Plíšková zdolala papierovú favoritku © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.