Sobota, 18. máj 2024
Mimoriadne správy

Kužmovej sa v debli darilo, s Ruseovou v Prahe postúpili do druhého kola

 Webnoviny  30. apríl 2018  196  
Kužmovej sa v debli darilo, s Ruseovou v Prahe postúpili do druhého kola

PRAHA 30. apríla (WebNoviny.sk) - Slovenská tenistka Viktória Kužmová spoločne s Rumunkou Elenou Gabrielou Ruseovou postúpili do druhého kola štvorhry na turnaji WTA International J&T Banka Prague Open v Prahe (dotácia 250 000 USD, antuka vonku).

V pondelkovom stretnutí 1. kola zdolali za 87 minút lotyšsko-bieloruskú dvojicu Diana Marcinkevičová - Alexandra Sasnovičová 4:6, 6:1, 14:12 v zápasovom tajbrejku.

Odporúčame:
Schmiedlová postúpila do 2. kola v Prahe, Kužmová vypadla

Slovenka ostala v hre na podujatí v metropole Česka iba v debli, v dvojhre vypadla v 1. kole po prehre s Číňankou Čchiang Wang (Čína) 6:7 (4), 1:6.

WTA International J&T Banka Prague Open


Štvorhra - 1. kolo:

Viktória Kužmová, Elena Gabriela Ruseová (SR/Rum.) - Diana Marcinkevičová, Alexandra Sasnovičová (Lot./Biel.) 4:6, 6:1, 14:12 (zápasový tajbrejk) za 87 minút

Viac k témam: tenis, viktória kužmová, WTA International J&T Banka Prague Open
Zdroj: Webnoviny.sk - Kužmovej sa v debli darilo, s Ruseovou v Prahe postúpili do druhého kola © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.