Piatok, 17. máj 2024
Zamračené  10 °C
Mimoriadne správy

Kuzminová vynechá preteky Svetového pohára v Anterselve

 Webnoviny  18. január 2017  294  
Kuzminová vynechá preteky Svetového pohára v Anterselve

Skúsená biatlonistka Anastasia Kuzminová v aktuálnej sezóne štartovala v slovinskej Pokljuke a nemeckom Ruhpoldingu.

BRATISLAVA 18. januára (WebNoviny.sk) - Slovenská reprezentantka v biatlone Anastasia Kuzminová nebude štartovať na pretekoch Svetového pohára v talianskej Anterselve (19. - 22. januára).

Dvojnásobnú olympijskú víťazku totiž opäť trápi choroba. "Jediné, čo vidím zo svojho okna už tretí deň, je slnko a krásne kopce dookola. Znova totiž ležím s horúčkami a bolesťami svalov a kĺbov. Ten 'sveťák', na ktorý som sa najviac tešila, budem, bohužiaľ, sledovať len pri telke. Ak sa zajtra môj zdravotný stav stabilizuje, cestujeme domov. Treba to poriadne vyšetriť a vyliečiť, aby sa podobné už neopakovalo a hlavne, aby sa stihli majstrovstvá sveta," napísala Kuzminová na facebooku.

Skúsená biatlonistka v aktuálnej sezóne štartovala v SP v slovinskej Pokljuke a nemeckom Ruhpoldingu. Jej doterajším maximom po návrate je 6. miesto v rýchlostných pretekoch v Slovinsku. V Novom Meste na Morave nútene pauzovala pre zdravotné problémy, Oberhof cielene vynechala a po chorobe ladila formu.




Zdroj: WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.