Piatok, 3. máj 2024
Prevažne slnečno  12,8 °C
Mimoriadne správy

Kladivárka Hrašnová sa pred majstrovstvami Európy priotrávila hubami, bola zničená

 Webnoviny   3. august 2018  283  
Kladivárka Hrašnová sa pred majstrovstvami Európy priotrávila hubami, bola zničená

BRATISLAVA 3. augusta (WebNoviny.sk) - Kladivárka Martina Hrašnová musela v uplynulých dňoch čeliť nepríjemným komplikáciám počas vrcholiacej prípravy na budúcotýždňové atletické majstrovstvá Európy v Berlíne.

"Trochu som sa priotrávila hubami,“ opísala v piatkovom vydaní denníka Šport svoje peripetie 35-ročná reprezentantka.

Odporúčame:
Šprintér Volko je vo výbornej forme, na veľkej cene v Česku zdolal bronzového olympionika z Ria

"Navarila som si polievku z húb, čo som dostala od našich. V samotnom druhu húb nebol problém, boli to kuriatka, no zrejme sa zaparili z toho, že ich prevážali dlho v aute a v tomto veľkom teple, ktoré je teraz, nevydržali. Nešla som do nemocnice, výplach žalúdka zvládnem aj sama, iba som dosť intenzívne zvracala a na ďalší deň som bola zničená.

Slovenská kladivárska rekordérka (76,90 m) je dvojnásobná vicemajsterka Európy, takže o pár dní v Berlíne môže získať tretí cenný kov z ME v kariére. Nečakaná udalosť ju obrala v príprave matematicky len o jeden tréningový deň, podľa jej slov však ešte ani vo štvrtok nebola úplne vo svojej koži.

Viac k témam: hod kladivom, majstrovstvá Európy v atletike, Martina Hrašnová
Zdroj: Webnoviny.sk - Kladivárka Hrašnová sa pred majstrovstvami Európy priotrávila hubami, bola zničená © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.