Piatok, 17. máj 2024
Oblačno  8,5 °C
Mimoriadne správy

Kapitán českých hokejistov Martin Erat oznámil po olympiáde koniec reprezentačnej kariéry

 Webnoviny  24. február 2018  255  
Kapitán českých hokejistov Martin Erat oznámil po olympiáde koniec reprezentačnej kariéry

PJONGČANG 24. februára (WebNoviny.sk) - Kapitán českého národného hokejového tímu na zimných olympijských hrách 2018 v juhokórejskom Pjongčangu Martin Erat vo veku 36 rokov ukončil svoju reprezentačnú kariéru.

V sobotu to potvrdil v rozhovore pre český portál iDnes.cz.

"Bol to môj posledný zápas v národnom tíme. Toto je môj koniec," povedal pravý krídelník po zápase o bronz s Kanadou, ktorý sa pre Česko skončil nepriaznivo 4:6.

Odporúčame:
ZOH 2018 v Pjongčangu (hokej): Kanada zdolala Česko, v zápase o bronz padlo 10 gólov

Martin Erat pôsobil väčšinu svojej profesionálnej kariéry v tíme NHL Nashville Predators. V zámorí hral aj za Washington Capitals a Arizonu Coyotes. Po odchode z profiligy odohral jednu sezónu v KHL za Avangard Omsk, v súčasnosti si oblieka dres Komety Brno v českej extralige.

Viac k témam: hokej, Hokej ZOH Zimné olympijské hry 2018 Pjongčang, ZOH Zimné olympijské hry 2018 Pjongčang
Zdroj: Webnoviny.sk - Kapitán českých hokejistov Martin Erat oznámil po olympiáde koniec reprezentačnej kariéry © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.