Pondelok, 20. máj 2024
Mimoriadne správy

Jurčo má zo zápasu proti Francúzsku pamiatku, podliate ľavé oko

 Webnoviny  11. máj 2018  297  
Jurčo má zo zápasu proti Francúzsku pamiatku, podliate ľavé oko

KODAŇ 11. mája (WebNoviny.sk) - Útočník Tomáš Jurčo absolvoval piatkový tréning slovenskej hokejovej reprezentácie s mierne podliatym ľavým okom a prelepeným viečkom.

Vo štvrtkovom víťaznom súboji proti výberu Francúzska na MS 2018 v Dánsku totiž dostal úder hokejkou do tváre, po ktorom zostal na pár sekúnd ležať na ľade. "Trochu ťažšie sa mi pozerá, ale nie je to nič vážne,“ prezradil 25-ročný košický rodák, ktorý pôsobí v zámorskej NHL.

Spomenul si aj na okamihy zo záveru štvrtkového úspešného stretnutia, keď najprv on "obral“ Ladislava Nagya o gól a vzápätí si úlohy vymenili. "Najprv to bol nešťastný ofsajd. Počas majstrovstiev sveta ideme spolu do útočnej tretiny snáď 50-krát a ani raz sa nám to nestane. A práve vtedy, keď dá Laci životný gól, tak to vyšlo takto,“ poznamenal s úsmevom Tomáš Jurčo.

O niekoľko desiatok sekúnd neskôr hrali Francúzi bez gólmana Floriana Hardyho a Jurčo bol blízko ku gólu. "Na konci som mal prázdnu bránku a šiel som strieľať, no Laci mi zdvihol hokejku a zobral puk,“ priniesol svoj pohľad na vec.

Odporúčame:
Nagy po krásnom sóle prekonal Hardyho, prvý gól na MS v hokeji 2018 mu zobral ofsajd

Obaja členovia prvej útočnej formácie sa na tom dobre pobavili. "Trochu sme sa o tom doťahovali. Verím, že v ďalších prípadoch sa nám to už nestane. Našťastie nás to teraz nestálo body,“ dodal krídelník Jurčo.

Viac k témam: Dánsko, hokej, Majstrovstvá sveta MS v hokeji 2018, slovenská hokejová reprezentácia, Slovensko, Tomáš Jurčo
Zdroj: Webnoviny.sk - Jurčo má zo zápasu proti Francúzsku pamiatku, podliate ľavé oko © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.