Nedeľa, 19. máj 2024
Mimoriadne správy

Jágr rieši črtajúcu sa ponuku z NHL, za Kladno ešte nenastúpi

 Webnoviny  29. september 2017  68  
Jágr rieši črtajúcu sa ponuku z NHL, za Kladno ešte nenastúpi

BRATISLAVA 29. septembra (WebNoviny.sk) - Štart novej sezóny českého hokejistu Jaromíra Jágra sa odkladá. Štyridsaťpäťročný útočník mal v sobotu nastúpiť za český druholigový klub z Kladna, ktorého je majiteľom. Jágr však novinárom po piatkovom tréningu ozrejmil, že za materský tím nenastúpi.

Odporúčame:
St. Louis trápia zranenia, príležitosť by mohol dostať Jágr

"Za Kladno hrať nebudem, pretože stále prebiehajú nejaké rokovania v NHL. Tie kluby si neželajú, aby som hral. To musím rešpektovať," cituje iDNES.cz najproduktívnejšieho Európana v histórii najprestížnejšej klubovej súťaže sveta. Jágrovi sa črtá možný angažmán v severoamerickej NHL.

O skúseného útočníka počas leta nebol v profilige záujem, ale teraz je všetko inak, keďže organizácia St. Louis Blues má problém s množstvom zranených hráčov a práve Jágr by mohol byť riešením nepriaznivej situácie.



Viac k témam: hokej, Jaromír Jágr, NHL, St. Louis Blues
Zdroj: Webnoviny.sk - Jágr rieši črtajúcu sa ponuku z NHL, za Kladno ešte nenastúpi © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.