Pondelok, 6. máj 2024
Zamračené  15 °C
Mimoriadne správy

Hossov prípadný návrat do NHL je ohrozený, zrejme vynechá aj nasledujúcu sezónu

 Webnoviny   9. apríl 2018  269  
Hossov prípadný návrat do NHL je ohrozený, zrejme vynechá aj nasledujúcu sezónu

CHICAGO 9. apríla (WebNoviny.sk) - Slovenský hokejista Marián Hossa, ktorý musel pre zdravotné problémy nečakane prerušiť kariéru, sa zrejme nevráti na ľad zámorskej NHL ani v nadchádzajúcej sezóne.

Informuje o tom web cbssports.com.

Odporúčame:
Trofej Arta Rossa obhájil McDavid, Ovečkin je najlepším strelcom a Predátori získali Prezidentskú trofej

"Nie sú žiadne náznaky, podľa ktorých by Hossa mal hrať v nasledujúcom ročníku, čo nie je dobré znamenie pre jeho prípadný návrat," uviedol Stan Bowman, generálny manažér Chicaga Blackhawks, s ktorým má rodák zo Starej Ľubovne stále platný kontrakt.

Tridsaťdeväťročný krídelník je s Chicagom zmluvne viazaný do konca sezóny 2020/2021. V prípade, že niekdajší hráč Detroitu, Pittsburghu, Atlanty či Ottawy Hossa už nebude pokračovať v kariére, tak ju ukončí s 525 gólmi a 609 asistenciami v 1309 zápasoch NHL na svojom konte.

Viac k témam: hokej, Marián Hossa, NHL
Zdroj: Webnoviny.sk - Hossov prípadný návrat do NHL je ohrozený, zrejme vynechá aj nasledujúcu sezónu © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.