Štvrtok, 25. apríl 2024
Mimoriadne správy

HKM Zvolen doriešil brankársku otázku, rady „rytierov“ posilní švédsky gólman Robin Rahm

 Webnoviny   1. august 2020  238  
HKM Zvolen doriešil brankársku otázku, rady „rytierov“ posilní švédsky gólman Robin Rahm

1.8.2020 (Webnoviny.sk) - Aj HKM Zvolen bude mať v slovenskej hokejovej Tipsport lige brankára zo zahraničia, vedenie "rytierov" sa dohodlo na spolupráci so švédskym gólmanom Robinom Rahmom. Informuje o tom oficiálny web klubu.

Tridsaťtriročný Rahm vytvorí brankársku dvojičku s Adamom Trenčanom, ktorého Zvolenčania angažovali z konkurenčných Michaloviec.

"Pre doriešenie brankárskej otázky bol veľmi dôležitý prvý tip Andreja Kmeča, následné rokovania boli korektné a vcelku rýchle. Nakoľko je však brankársky post špecifický, komunikovali sme športovú a ľudskú kvalitu Robina s odborníkmi z viacerých krajín, kde pôsobil a všetky referencie boli pozitívne. Sme presvedčení, že spolu s Adamom vytvoria veľmi silný tandem," ozrejmil na zvolenskom webe skaut Patrik Ryba.

Robin Rahm strávil predchádzajúcu sezónu v poľských Katoviciach, predtým jeden rok chytal za rakúsky Graz.

Okrem rodného Švédska, v ktorom pôsobil v najvyššej súťaži SHL vo Färjestade aj Brynäse, chytal aj v Dánsku za Odense a Vojens.

Viac k témam: Tipsport liga
Zdroj: Webnoviny.sk - HKM Zvolen doriešil brankársku otázku, rady „rytierov“ posilní švédsky gólman Robin Rahm © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.