Utorok, 7. máj 2024
Oblačno  12,4 °C
Mimoriadne správy

HC Slovan Bratislava získal amerického obrancu, tréner Országh priblížil jeho kvality

 Webnoviny  30. jún 2018  234  
HC Slovan Bratislava získal amerického obrancu, tréner Országh priblížil jeho kvality

BRATISLAVA 30. júna (WebNoviny.sk) - Slovenský účastník nadnárodnej Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL), HC Slovan Bratislava, získal do svojich radov Američana Nicholasa Schausa.

Ako referuje oficiálny klubový web, 31-ročný obranca v uplynulej sezóne 2017/2018 pôsobil v Metallurgu Magnitogorsk a Červenej hviezde Kchun-lun. V minulosti hrával aj v českých Pardubiciach či rakúskom Innsbrucku. Jeho zmluva ešte podlieha registrácii na Centrálnej hráčskej matrike (CIB) v Moskve.

Odporúčame:
Sersen pokračuje v HC Slovan Bratislava, „belasí“ získali aj českého útočníka

"Po rozhodnutí Nicka Eberta upísať sa švédskemu Örebro, sme sa snažili do mužstva získať podobný typ obrancu. Verím, že sa nám to v osobe Nicholasa Schausa podarilo. Americký bek je dobrým korčuliarom, dôležitým hokejistom v presilových hrách. Má kvalitnú strelu, výhodou je tiež to, že je pravák," povedal o novom hráčovi tréner Slovana Vladimír Országh.

Viac k témam: HC Slovan Bratislava, hokej, KHL Kontinentálna hokejová liga, Nicholas Schaus, Slovan v KHL
Zdroj: Webnoviny.sk - HC Slovan Bratislava získal amerického obrancu, tréner Országh priblížil jeho kvality © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.