Piatok, 27. september 2024
Oblačno  12,9 °C
Mimoriadne správy

HC Slovan Bratislava sa prihlásil do Tipsport ligy, zostáva splniť podmienky

 Webnoviny  30. máj 2019  406  
HC Slovan Bratislava sa prihlásil do Tipsport ligy, zostáva splniť podmienky

BRATISLAVA 30. mája (WebNoviny.sk) - HC Slovan Bratislava vo štvrtok podal na Slovenskom zväze ľadového hokeja (SZĽH) prihlášku do najvyššej slovenskej hokejovej súťaže Tipsport ligy pre sezónu 2019/2020. Informuje o tom oficiálny web "belasých".

"HC Slovan Bratislava bude musieť pre účinkovanie svojho A-mužstva v najvyššej slovenskej hokejovej súťaži splniť ešte podmienky licenčného a legislatívneho konania. O presnom termíne udeľovania licencií pre štart v Tipsport lige bude riadiaci orgán súťaže informovať v ďalších dňoch," referuje sa na webe bratislavského klubu.

Slovan absolvoval ostatných sedem sezón v nadnárodnej Kontinentálnej hokejovej lige (KHL), pre problémy s financovaním sa však rozhodol nepokračovať v nej. V domácej súťaži štartoval naposledy v ročníku 2011/2012.

Viac k témam: HC Slovan Bratislava, Tipsport liga
Zdroj: Webnoviny.sk - HC Slovan Bratislava sa prihlásil do Tipsport ligy, zostáva splniť podmienky © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.