Sobota, 18. máj 2024
Mimoriadne správy

HC Slovan Bratislava chce vyplatiť hráčom chýbajúce peniaze a hľadať náhradu za Zimana

 Webnoviny  30. máj 2018  134  
HC Slovan Bratislava chce vyplatiť hráčom chýbajúce peniaze a hľadať náhradu za Zimana

BRATISLAVA 30. mája (WebNoviny.sk) - Po odchode Patrika Zimana z pozície generálneho manažéra hokejového Slovana Bratislava bude klub zatiaľ bez jeho nástupcu. „Zatiaľ si kompetencie rozdelíme a budeme hľadať nového generálneho manažéra,“ informoval v stredu člen predstavenstva klubu Juraj Široký.

V súvislosti s odchodom Patrika Zimana zo svojej funkcie a zotrvaním Oldřicha Štefla na poste športového riaditeľa vyhlásil fanklub Verní Slovanu bojkot.

Súčasná situácia v klube


„Bol by som nerád, keby fanklub bojkotoval zápasy, ale oni asi počuli len názor jednej strany. Mohli a mali by si možno sadnúť aj s pánom Šteflom a porozprávať sa,“ poznamenal Široký. K uvedenému stretnutiu by malo prísť už vo štvrtok večer.

Odporúčame:
Brankár Čiliak smeruje do KHL, mení Kometu Brno za HC Slovan Bratislava

Vedenie klubu prezentovalo aj súčasnú situáciu smerom k dlhom. „Máme nedoplatky hráčom z minulej sezóny, mali by to byť tri výplaty. Robíme kroky, aby sme to doplatili pred ďalším súťažným ročníkom a aby sa niečo také v budúcnosti neopakovalo,“ povedal Široký.

Slovan v stredu prezentoval meno nového trénera, stal sa ním Vladimír Országh. Na poste hlavného kouča nahradil Eduarda Zankovca. „Rokovali sme aj s Eduardom Zankovcom, ale nedospeli sme k dohode,“ poznamenal Juraj Široký mladší.

Model predpredaja permanentiek


Marketingový riaditeľ Slovana Milan Vajda predstavil model predpredaja permanentiek. Prezradil tiež, že klub v blízkej budúcnosti chce predať názov arény, no zároveň zachovať prívlastok, že ide o Zimný štadión Ondreja Nepelu.

Odporúčame:
Vladimír Országh je novým trénerom HC Slovan Bratislava

Uviedol tiež, že Slovan v októbri pravdepodobne odohrá dve domáce stretnutia vo Viedni. Má ísť o pokyn vedenia KHL a nie iniciatívu bratislavského klubu.

Viac k témam: HC Slovan Bratislava, hokej, Milan Vajda
Zdroj: Webnoviny.sk - HC Slovan Bratislava chce vyplatiť hráčom chýbajúce peniaze a hľadať náhradu za Zimana © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.