Pondelok, 17. jún 2024
Slnečno  22,1 °C
Mimoriadne správy

Federer vynechá antukovú sezónu, vráti sa najskôr na tráve v Stuttgarte

 Webnoviny  13. apríl 2018  176  
Federer vynechá antukovú sezónu, vráti sa najskôr na tráve v Stuttgarte

BAZILEJ 13. apríla (WebNoviny.sk) - Švajčiarsky tenista Roger Federer sa nevráti do súťažného diania skôr ako na turnaji ATP World Tour 250 Mercedes Cup od 11. júna na tráve v nemeckom Stuttgarte.

Odporúčame:
Nadal predbehol Federera a je opäť svetovou jednotkou, slovenskí tenisti v prvej stovke chýbajú

V rámci tlačovej správy súvisiacej s vlastnou jesennou akciou to konkretizovalo podujatie ATP World Tour 500 Swiss Indoors Basel, ktoré sa na tvrdom povrchu v hale vo Federerovom rodnom Bazileji uskutoční 22. - 28. októbra.

Tridsaťšesťročný držiteľ 20 grandslamových trofejí Federer sa rozhodol rovnako ako vlani vynechať celú hlavnú časť antukovej sezóny s vrcholom v podobe parížskeho Roland Garros z okruhu veľkej štvorky (27. mája - 10. júna). Oznámil to po svojej prehre s Austrálčanom Thanasim Kokkinakisom 24. marca v 2. kole v americkom Miami na Floride.

Viac k témam: Roger Federer, tenis
Zdroj: Webnoviny.sk - Federer vynechá antukovú sezónu, vráti sa najskôr na tráve v Stuttgarte © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.