Piatok, 26. apríl 2024
Prevažne slnečno  10,5 °C
Mimoriadne správy

Fantastický Igor Zelenay získal svoj prvý deblový titul na okruhu ATP

 Webnoviny  22. september 2019  447  
Fantastický Igor Zelenay získal svoj prvý deblový titul na okruhu ATP

22.9.2019 (Webnoviny.sk) - Slovenský tenista Igor Zelenay sa dočkal premiérového titulu vo štvorhre na okruhu ATP. Tridsaťsedemročný rodák z Trenčína spoločne s indickým partnerom Divijom Sharanom zvíťazili v nedeľňajšom finále turnaja ATP v ruskom Petrohrade nad talianskym duom Matteo Berrettini a Simone Bolelli 6:3, 3:6, 10:8 (zápasový tajbrejk).

Igor Zelenay sa v minulosti štyrikrát prebojoval do finále štvorhry na turnajoch ATP, ani raz však nezískal titul. Pred podujatím v "Benátkach severu" ostatný raz hral vo finále v roku 2018 na antuke vo švajčiarskom Gstaade po boku Ukrajinca Denisa Molčanova.

V Petrohrade už predtým nastúpil v "deblovom" finále. V roku 2012 s Lukášom Lackom podľahli americko-srbskej dvojici Rajeev Ram a Nenad Zimonjič.

Turnaj ATP v  Petrohrade - finále štvorhry


Divij Sharan, Igor Zelenay (India/SR) - Matteo Berrettini, Simone Bolelli (Tal.) 6:3, 3:6, 10:8 (zápasový tajbrejk)



Viac k témam: ATP Challenger Tour
Zdroj: Webnoviny.sk - Fantastický Igor Zelenay získal svoj prvý deblový titul na okruhu ATP © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.