Sobota, 4. máj 2024
Slnečno  17,7 °C
Mimoriadne správy

Dvojičky Daniel a Henrik Sedinovci oznámili, že po tejto sezóne ukončia kariéru

 Webnoviny   2. apríl 2018  242  
Dvojičky Daniel a Henrik Sedinovci oznámili, že po tejto sezóne ukončia kariéru

VANCOUVER 2. apríla (WebNoviny.sk) - Daniel a Henrik Sedinovci, švédske dvojičky hrajúce za klub kanadsko-americkej Národnej hokejovej ligy (NHL) Vancouver Canucks, oznámili, že táto sezóna je ich posledná. Informovali o tom prostredníctvom listu, ktorý v pondelok zverejnila oficiálna internetová stránka spomenutého kanadského klubu.

Odporúčame:
Video: Chára sa po zranení vrátil do zostavy Bostonu, Ovečkin odohral 1000. zápas v NHL

"Na túto sezónu sme nastúpili s mentálnym nastavením, že o tom, čo bude ďalej, sa rozhodne až po nej. Po diskusii s našimi rodinami sme sa rozhodli, že táto sezóna je naša posledná," uviedli bratia v spoločnom vyhlásení.

"Boli sme súčasťou rodiny Canucks 18 rokov a bolo to naše najlepšie obdobie života. Vancouver sa stal naším domovom. Nastal však čas sústrediť sa na rodinu a život po športovej kariére. Treba nechať priestor novej generácii Canucks. Posledné tri zápasy si chceme užiť so všetkými, ktorí nás podporovali, a poďakovať sa," píše sa v liste hráčov Vancouveru, ktorý už nemá šancu postúpiť do play-off.

Viac k témam: Daniel Sedin, Henrik Sedin, hokej, NHL, Vancouver Canucks
Zdroj: Webnoviny.sk - Dvojičky Daniel a Henrik Sedinovci oznámili, že po tejto sezóne ukončia kariéru © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.