Piatok, 26. apríl 2024
Mimoriadne správy

Dvaja hokejisti NHL si poriadne zavarili, po prepitej noci zmlátili muža zo záťahu po baroch

 Webnoviny   8. júl 2019  296  
Dvaja hokejisti NHL si poriadne zavarili, po prepitej noci zmlátili muža zo záťahu po baroch

8.7.2019 (Webnoviny.sk) - Dvojica útočníkov zo zámorskej hokejovej NHL si poriadne zavarila.

Sonny Milano z Columbusu Blue Jackets a A. J. Greer z Colorada Avalanche totiž boli počas víkendu aktérmi bitky a v septembri ich čaká súd. Dvojica rovesníkov, Milano už oslávil 23. narodeniny a Greera to čaká v decembri, sa pobila v nedeľu v skorých ranných hodinách s 28-ročným mužom v newyorskom byte.

Spor ohľadne platby účtu


Muž, ktorého hokejisti zmlátili, bol pritom s dvojicou na nočnom záťahu po miestnych baroch. Podľa denníka New York Post sa traja muži dostali do sporu ohľadne platby spoločného účtu. Otec Sonyho Milana túto verziu odmietol a povedal: "Ten chlapík sa v ich byte hádal. Požiadali ho, aby odišiel, ale on to nespravil. O to išlo."

Milano s Greerom spôsobili mužovi zranenia v oblasti hlavy, krčnej chrbtice a bicepsu. Zranený muž odmietol prevoz do nemocnice, ale zavolal políciu, ktorá násilníkov na mieste zadržala.

Čaká ich súd


Oboch hokejistov neskôr obvinili z napadnutia a 4. septembra ich čaká súd, teda tesne pred začiatkom kempov jednotlivých klubov zámorskej profiligy.

Správu o udalosti dostali oba spomenuté kluby NHL, ktoré v krátkom stanovisku uviedli, že si počkajú na výsledky vyšetrovania. Sonny Milano ani A. J. Greer sa zatiaľ v kanadsko-americkej hokejovej profisúťaži výraznejšie nepresadili. Milano si pripísal 70 duelov s pätnástimi gólmi a deviatimi asistenciami, Greer zaznamenal šesť bodov v 37 zápasoch.

Viac k témam: Colorado Avalanche, Columbus Blue Jackets, NHL
Zdroj: Webnoviny.sk - Dvaja hokejisti NHL si poriadne zavarili, po prepitej noci zmlátili muža zo záťahu po baroch © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.