Piatok, 27. september 2024
Mimoriadne správy

Dukla Trenčín predĺžila zmluvu so Smolkom, kontrakt podpíše aj Ölvecký

 Webnoviny  31. máj 2018  282  
Dukla Trenčín predĺžila zmluvu so Smolkom, kontrakt podpíše aj Ölvecký

TRENČÍN 31. mája (WebNoviny.sk) - Devätnásťročný hokejový útočník Erik Smolka predĺžil zmluvu s tipsportligovým klubom HK Dukla Trenčín. Na oficiálnom webe "vojakov" o tom informoval predseda predstavenstva trenčianskeho klubu Viliam Ružička.

Ružička tiež dodal, že Dukla je blízko k podpisu kontraktu aj so skúseným útočníkom Petrom Ölveckým. "Posledné voľné miesta v kádri čakajú na podpísanie zmlúv, vo štvrtok sme ju podpísali s odchovancom Erikom Smolkom. Rokovanie o predĺžení kontraktu s Petrom Ölveckým je v poslednej fáze dolaďovania, prakticky je všetko pripravené na podpis. S adeptmi na pozíciu brankárskej dvojky rokujeme, ale nechceme sa unáhliť, je to veľmi dôležitý post," uviedol Ružička.

Odporúčame:
Dukla Trenčín rozbehla letnú prípravu, káder sa priebežne dopĺňa o nové posily

Trenčiansky rodák Smolka odohral v uplynulej sezóne 26 zápasov Tipsport ligy za HK Orange 20 a Duklu Trenčín, v ktorých nazbieral 18 bodov (7+11). Zahral si aj v druhej najvyššej súťaži (9 duelov, 10 bodov) a tiež v juniorskej extralige (25 stretnutí, 45 bodov). Bol súčasťou slovenského výberu na MSJ 2018, v piatich meraniach síl sa bodovo nepresadil.

V tíme úradujúceho vicemajstra sa aktuálne rozbieha letná príprava. Do nej sú zapojení aj trenčianski juniori, ktorí bojujú o šancu v A-tíme Dukly - Smolka, Viliam Čacho, Kristián Kováčik či stále iba pätnásťročný talent Samuel Kňažko. V kádri Trenčanov je momentálne dvadsať hráčov so zmluvou na nadchádzajúci ročník: brankár Michal Valent, šesť obrancov a 13 útočníkov.

Viac k témam: Dukla Trenčín, Erik Smolka, hokej, Petrom Ölvecký, Tipsport liga
Zdroj: Webnoviny.sk - Dukla Trenčín predĺžila zmluvu so Smolkom, kontrakt podpíše aj Ölvecký © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.