Piatok, 27. september 2024
Mimoriadne správy

Dresy Dukly Trenčín si v novej sezóne Tipsport ligy oblečú Bližňák s Bartovičom

 Webnoviny  18. máj 2018  349  
Dresy Dukly Trenčín si v novej sezóne Tipsport ligy oblečú Bližňák s Bartovičom

TRENČÍN 18. mája (WebNoviny.sk) - Finalista uplynulého ročníka najvyššej slovenskej hokejovej súťaže HK Dukla Trenčín získal pred novou sezónou dvoch hráčov zvučného mena. Dres "vojakov" si budú obliekať skúsení útočníci Milan Bartovič a Mário Bližňák, ktorí pôsobili spolu v českom extraligovom Liberci. Informuje o tom web Dukly.

Odporúčame:
Trenčín predĺžil zmluvy s ďalšími hráčmi, zo Zvolena získal syna Ernesta Bokroša

Tridsaťsedemročný krídelník Bartovič je trenčianskym odchovancom, okrem Liberca hral v sezóne 2017/2018 aj za Vítkovice. V minulosti okúsil tiež NHL, KHL, švédsku SHL či švajčiarsku NLA. Tridsaťjedenročný center Bližňák, ktorý mal v nedávno skončenom ročníku na konte aj jeden štart za HC Benátky nad Jizerou, začal s hokejom v Dubnici a rovnako si zahral aj v zámorskej profilige a KHL.

Viac k témam: Dukla Trenčín, hokej, Mário Bližňák, Milan Bartovič, Tipsport liga
Zdroj: Webnoviny.sk - Dresy Dukly Trenčín si v novej sezóne Tipsport ligy oblečú Bližňák s Bartovičom © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.