Nedeľa, 23. jún 2024
Mimoriadne správy

Demolácia Slovenska, ruskí hokejisti bavili vypredanú halu, píšu médiá

 Webnoviny  13. máj 2017  207  
Demolácia Slovenska, ruskí hokejisti bavili vypredanú halu, píšu médiá

KOLÍN NAD RÝNOM 13. mája (WebNoviny.sk) - Ohlasy médií po sobotňajšom zápase Rusko - Slovensko (6:0) v A-skupine hokejových majstrovstiev sveta v Kolíne nad Rýnom a Paríži 2017.

iDNES.cz (ČR): "Rusi zničili Slovákov. Bez zraneného Moziakina od začiatku bavili vypredanú halu s 18 591 divákmi na tribúnach skvelým hokejom."

Sport.cz (ČR): "Rusko zmietlo Slovensko."

IIHF: "Veľký červený útok priveľkým sústom pre Slovensko."

Odporúčame:
Video: Rusko deklasovalo Slovensko, Vasilevskij vychytal shutout

iSport.cz (ČR): "Slováci po výprasku fandia Nemcom. Túžia sa udržať medzi elitou. Slovenská séria ťažkých bitiek na záver skupinovej časti MS sa začala vysokou prehrou s Ruskom."

Odporúčame:
Nemáme sa za čo hanbiť, treba si z prehry vziať len to dobré, hovorí Dravecký po zápase s Rusmi

Championat.com (Rus.): "Demolácia Slovenska. Ruský tím dosiahol piate víťazstvo na turnaji, ale do konca šampionátu prišiel o zraneného kapitána Sergeja Moziakina. "

 



Viac k témam: hokej, Majstrovstvá sveta v hokeji MS v hokeji 2017, slovenská hokejová reprezentácia
Zdroj: Webnoviny.sk - Demolácia Slovenska, ruskí hokejisti bavili vypredanú halu, píšu médiá © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.