Pondelok, 20. máj 2024
Mimoriadne správy

Dabrowská a Bopanna vyhrali mix na Roland Garros, dramatické finále rozhodol zápasový tajbrejk

 Webnoviny   8. jún 2017  123  
Dabrowská a Bopanna vyhrali mix na Roland Garros, dramatické finále rozhodol zápasový tajbrejk

PARÍŽ 8. júna (WebNoviny.sk) - Kanadská tenistka Gabriela Dabrowská a Ind Rohan Bopanna sa stali víťazmi miešanej štvorhry na druhom grandslamovom turnaji sezóny Roland Garros na antuke v Paríži (28. mája - 11. júna).

Odporúčame:
Djokovič sa po prehre posunie v rebríčku, po vyše šiestich rokoch bude chýbať v Top 2

Siedma nasadená dvojica "pavúka" vo štvrtkovom finále zvíťazila nad nemecko-kolumbijským párom Anna-Lena Grönefeldová, Robert Farah za 66 minút tesne 2:6, 6:2, 12:10 (zápasový tajbrejk).

Dabrowská s Farahom pritom prehrávali o set a brejk, v tzv. supertajbrejku zvládli manko 3:5 (z náskoku 3:0) a najmä dva mečbaly v rade od stavu 7:9.

Roland Garros - miešaná štvorhra - finále:


Gabriela Dabrowská, Rohan Bopanna (Kan./India-7) - Anna-Lena Grönefeldová, Robert Farah (Nem./Kol.) 2:6, 6:2, 12:10 (zápasový tajbrejk) za 66 minút



Viac k témam: Gabriela Dabrowská, Rohan Bopanna, Roland Garros, tenis
Zdroj: Webnoviny.sk - Dabrowská a Bopanna vyhrali mix na Roland Garros, dramatické finále rozhodol zápasový tajbrejk © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.