Piatok, 3. máj 2024
Mimoriadne správy

Cibulková síce odvrátila možnú hrozbu „kanára“, proti Garciovej však neuspela a v Madride končí

 Webnoviny   5. máj 2018  234  
Cibulková síce odvrátila možnú hrozbu „kanára“, proti Garciovej však neuspela a v Madride končí

MADRID 5. mája (WebNoviny.sk) - Druhú prehru v 1. kole v rámci jedného týždňa utrpela slovenská tenistka Dominika Cibulková.

V utorok nestačila v úvodnom súboji na turnaji WTA International Grand Prix De SAR La Princesse Lalla Meryem v marockom Rabate na Slovinku Polonu Hercogovú (6:2, 5:7, 4:6) a v sobotu stroskotala v 1. kole na podujatí WTA Premier Mandatory Mutua Madrid Open v španielskom Madride (dotácia 6 685 828 eur, antuka), v ktorom za 103 minút podľahla siedmej nasadenej Caroline Garciovej z Francúzska 1:6, 5:7.

Odporúčame:
Dominika Cibulková viedla 6:2 a 4:3, ale nakoniec v Rabate končí

Cibulková v prvom sete odvrátila hrozbu "kanára", keď za stavu 0:5 zmazala dva setbaly súperky. Slovenka v druhom sete vyhrávala 2:0 a Garciovú pustila do vedenia až v jedenástej hre, v ktorej prišla o svoj servis. Francúzka následne čistou hrou ukončila stretnutie.

Turnaj v Madride - 1. kolo



  • sobota:


Caroline Garciová (Fr.-7) - Dominika Cibulková (SR) 6:1, 7:5 za 103 minút



Viac k témam: Caroline Garciová, Dominika Cibulková, tenis, Turnaj v Madride
Zdroj: Webnoviny.sk - Cibulková síce odvrátila možnú hrozbu „kanára“, proti Garciovej však neuspela a v Madride končí © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.