Utorok, 19. marec 2024
Mimoriadne správy

Česká tenistka Šafářová sa pre zranenie nepredstaví na Australian Open, kde chcela ukončiť kariéru

 Webnoviny   4. január 2019  339  
Česká tenistka Šafářová sa pre zranenie nepredstaví na Australian Open, kde chcela ukončiť kariéru

PRAHA 4. januára (WebNoviny.sk) – Česká tenistka Lucie Šafářová sa pre zápal šľachy v zápästí nepredstaví na januárovom Australian Open.

Počas vlaňajšieho finále Pohára federácie v Prahe oznámila svoj rozhodnutie ukončiť profesionálnu kariéru práve na úvodnom grandslame sezóny. Pre zranenie sa koniec jej kariéry odkladá.

"Rozlúčka s kariérou a turnajmi sa bohužiaľ odkladá. Mám zápal šľachy v zápästí a neodídem do Austrálie. Veľmi ma to mrzí aj pre šancu zahrať si štvorhru s Bárou (Barborou Strýcovou, pozn.) a rozlúčiť sa s ľudmi a kariéru na okruhu WTA. Naďalej platí, že chcem ukončiť kariéru na kurte. Kedy to bude, vám dám vedieť, keď budem zdravá," uviedla Šafářová v príspevku na sociálnej sieti Instagram.

Viac k témam: Australian Open, koniec kariéry, Lucie Šafářová
Zdroj: Webnoviny.sk - Česká tenistka Šafářová sa pre zranenie nepredstaví na Australian Open, kde chcela ukončiť kariéru © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.