Sobota, 18. máj 2024
Mimoriadne správy

Čepelovej sa na Roland Garros nedarilo, skončila aj vo štvorhre

 Webnoviny   4. jún 2017  214  
Čepelovej sa na Roland Garros nedarilo, skončila aj vo štvorhre

PARÍŽ 4. júna (Webnoviny.sk) - Slovenská tenistka Jana Čepelová a Taiwančanka Chsieh Su-wej prehrali za 69 minút 3:6, 2:6 so štrnástym nasadeným rusko-francúzskym párom Svetlana Kuznecovová, Kristina Mladenovicová v nedeľňajšom stretnutí 2. kola štvorhry žien na druhom grandslamovom turnaji sezóny Roland Garros na antuke v Paríži (28. mája - 11. júna).

Čepelová sa pôvodne prihlásila s Američankou Juliou Boserupovou, ale nezmestili sa nad čiaru. Chsieh Su-wej ju oslovila po tom, ako sa zranila jej partnerka Laura Siegemundová z Nemecka.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Roland Garros – 9. deň

Zverenkyňa Martina Zathureckého Čepelová bola v debli na Majors v 2. kole Wimbledonu 2013 a RG 2014. Osobný rekord si po boku Chsieh Su-wej v Paríži nezlepšila. Štvorhru na veľkej štvorke hrala Čepelová premiérovo od Wimbledonu 2015.

Dvadsaťštyriročná Košičanka Čepelová v utorok prehrala v 1. kole dvojhry vo francúzskej metropole 2:6, 3:6 s Rumunkou Simonou Halepovou, miestnou finalistkou zo sezóny 2014.

Štvorhra žien - 2. kolo:


Svetlana Kuznecovová, Kristina Mladenovicová (Rus./Fr.-14) - Jana Čepelová, Chsieh Su-wej (SR/Taiw.) 6:3, 6:2 za 69 minút



Viac k témam: Jana Čepelová, Roland Garros, tenis
Zdroj: Webnoviny.sk - Čepelovej sa na Roland Garros nedarilo, skončila aj vo štvorhre © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.