Sobota, 18. máj 2024
Mimoriadne správy

Brit Joshua pred duelom o titul WBO a WBA sľúbil, že proti Povetkinovi bude ofenzívnejší

 Webnoviny  15. september 2018  259  
Brit Joshua pred duelom o titul WBO a WBA sľúbil, že proti Povetkinovi bude ofenzívnejší

LONDÝN 15. septembra (WebNoviny.sk) - Britský profesionálny boxer Anthony Joshua týždeň pred očakávaným duelom proti Rusovi Alexandrovi Povetkinovi o titul organizácií WBO a WBA vyhlásil, že nebude bojovať v ringu tak defenzívne ako v ostatnom súboji s Novozélanďanom Josephom Parkerom.

Odporúčame:
Tyson Fury po dopingovej afére späť v ringu, Seferi mu podaroval výhru odstúpením počas duelu

Olympijský víťaz z Londýna bude 22. septembra obhajovať tri tituly majstra sveta v superťažkej váhe v londýnskej aréne vo Wembley. "Ako sa duel blíži, cítim, že to bude niečo úplne odlišné. Je to iný typ pästiara, no verím si na neho," povedal v piatok na tlačovej konferencii Joshua.

"Povetkin je silný protivník. Má dobrý pohyb hornej časti tela, treba si útok na neho dobre načasovať. Anthony musí proti nemu diktovať tempo, vyviesť ho z rovnováhy a nenechať ho len tak odísť. Presne tak, ako to robil Vladimir Kličko," doplnil Joshuov tréner Rob McCracken a pripomenul jediného Povetkinovho premožiteľa v 35 zápasoch profesionálnej kariéry.

Viac k témam: Alexander Povetkin, Anthony Joshua
Zdroj: Webnoviny.sk - Brit Joshua pred duelom o titul WBO a WBA sľúbil, že proti Povetkinovi bude ofenzívnejší © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.